Uğur GÜLEÇ - Okul Müdürü

30.04.1973 Konya-Ereğli doğumludur. İlk ve Orta öğrenimini Aydın Köşk İlçesinde, Lise öğrenimini Aydın Efeler Lisesi´nde tamamlamıştır. Lisans eğitimini Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Kimya Öğretmenliğinden, Yüksek Lisans Eğitimini Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Planlaması alanından mezun olarak tamamlamıştır. 1995 yılında öğretmen olarak göreve başlamıştır. Sırasıyla Kahramanmaraş Afşin Altunelma İlköğretim Okulu, Şırnak Uludere Çok Programlı Lisesi, Aydın Germencik Himmet Çondur Cumhuriyet İlköğretim Okulu, Aydın Germencik Ortaklar Anadolu Lisesi, Aydın Efeler Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Çine 70.Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde görev yapmıştır. 2001 yılından itibaren idareci olarak Müdür Yardımcısı, Müdür Başyardımcısı ve Okul Müdürlüğü görevlerinde bulunmuştur. 2019 yılı Eylül ayında okulumuzda göreve başlamıştır. Evli ve iki erkek çocuk babasıdır.

(551) 949 0909 (256) 219 2366 Eposta